Beveilingsdiensten

Onze diensten

Beveiligingsdiensten
rouw
Rouw- en trouwbewaking
terrein
Terreinbewaking
recreatie
Recreatiebewaking
DSC_4871
Evenementen
Rouw- en trouwbewaking

Hulp in moeilijke tijden.

Bewaking in blijde- en droevige tijden.

Het zijn gebeurtenissen die in elke leven voorkomen; niet alledaags, wel vanzelfsprekend. De een vol blijdschap, de ander overlopend van verdriet. Op dat moment is bijna niets erger dan het verstoren van de emotie doordat onze maatschappij onverlaten kent die de social media afspeuren op zoek naar bericht die duiden op afwezigheid. We noemen rouwen en trouwen, maar te denken valt ook aan dopen, communiefeesten, jubilea, of een weekendje weg. Zowel de mensen waarvan u het leuk vindt dat ze dit weten lezen dit op bijvoorbeeld Facebook, maar ook degenen die wij scharen onder het kopje ongenode gasten. Dan maar niet meer via social media??? Niet meer weg te denken.

Wij denken met u mee, en bieden u:

 • Huisbewaking: tijdens uw afwezigheid zal een van onze gecertificeerde beambten in uw woning of bedrijfspand verblijven en adequaat optreden bij calamiteiten.
 • Surveillance en/of controles: uw locatie wordt meegenomen bij diverse rondes, waarbij wij desgewenst ook binnen kijken.
 • Onopvallende bewaking bij de plechtigheid/feestelijkheden zelf. Nee, geen stevige sportschooltypes met een oortje in. Mensen zoals u en ik (althans, zo zien ze eruit), maar getraind om vooruit en achteruit te kijken en indien nodig op te treden.
Terreinbewaking

Voor wanneer er niemand meer aanwezig is.

Buiten uw werktijd zijn wij er voor de veiligheid van uw eigendommen.

Op verlaten terreinen zoals bouwplaatsen, privéhavens en anti-kraakpanden is criminaliteit in de vorm van diefstal, sabotage en/of vernielingen een groot probleem. Het ontstane gemis van gereedschap of goederen en de daardoor ontstane vertraging van een project brengen enorme kosten met zich mee. Niet alleen u, maar ook uw klanten zijn slachtoffer van dit soort misstanden. Met onze expertise op het gebied van terreinbewaking proberen wij de continuïteit van uw werkzaamheden te waarborgen via:

 • Bij deze dienst is er een gecertificeerde beveiliger, eventueel met hond, op uw terrein of in uw gebouw aanwezig, al dan niet (in overleg) duidelijk zichtbaar.
 • Uw terrein of gebouw wordt meegenomen in onze surveillance’s, welke wij met zowel herkenbare- als onherkenbare voertuigen uitvoeren. Desgewenst kijken wij ook binnen rond.

In geval van geconstateerde onregelmatigheden wordt er direct passend gereageerd.

 • Manbeveiliging. Bij deze dienst is er een beveiligingsbeambte op uw terrein aanwezig.
 • Surveillance-  en/of controlerondes. Er worden hierbij diverse rondes in of rondom uw object gelopen en worden onregelmatigheden geconstateerd door een beveiligingsbeambte.
Recreatiebewaking

Verdiende rust voor de gasten.

Op campings en in recreatiegebieden kan door de aanwezigheid van groepen mensen, vaak onbedoeld, grote overlast ontstaan. Uw gasten willen in alle rust van hun welverdiende vakantie of vrije tijd genieten.  Wij streven op een klantvriendelijke en altijd gastvrije manier dit doel na middels:

 • Surveillances op het terrein: gastenverblijven, parkeerterreinen, stranden, recreatieweides.
 • ‘s Nachts eventueel met honden.
 • Manbeveiliging: continu, desgewenst 24/7, is er een gecertificeerde en geuniformeerde beveiligingsbeambte aanwezig. Uit het oogpunt van kostenbesparing en hostmanship kan deze persoon ook de functie van receptionist vervullen.
Evenementen

Voor een veilige en onbezorgde dag

Als u een evenement organiseert, wilt u natuurlijk dat uw bezoekers zorgeloos en veilig kunnen genieten van verschillende muziekstijlen of andere activiteiten zonder dat dit ten koste gaat van de gastvrijheid. Dit vraagt om zichtbare en minder zichtbare beveiliging. De balans tussen veiligheid en gastheerschap is iets waar onze beveiligers goed in zijn! Te allen tijde klantvriendelijk, en handelen waar nodig.

Dit doen wij door:

 • Toegangscontrole
 • Bewaakte nooduitgangen
 • Vaste beveiligingslocatie ’s
 • Mobiele teams
 • Spotters

Wilt u meer weten over evenementenbeveiliging? Neem dan contact met ons op!